Start Akcije Grupna kupovina na Internetu donosi ogromne popuste!!!

Grupna kupovina na Internetu donosi ogromne popuste!!!

SHARE

U bioskop za 100 dinara


Novi oblik kupovine – zajednička kupovina, osvaja i naše tržište. Snaga grupne kupovine donosi kupcima popuste i do 80 odsto, a i prodavci su srećni jer dobijaju jaku reklamu na koju ne moraju da potroše ni dinara

Da li ste znali da karta za bioskop može da vas košta samo 100 dinara, večera za dvoje 500 dinara ili da dragu/dragog možete odvesti na plovidbu Dunavom za samo 400 dinara!

Snaga zajedničkog shoppinga, novi način kupovine to omogućava.

Potrebno je samo da se skupi dovoljan broj zainteresovanih, a to je najčešće samo pet do 10 osoba, da se cena proizvoda ili usluge spusti i do 80 odsto. I svi zadovoljni – i kupci jer dobiju robu ili uslugu po apsurdno niskoj ceni, ali i prodavci odnosno pružaoci usluga, jer dobijaju jaku reklamu na koju neće potrošiti ni dinara, a koju možda ne mogu sebi ni da priušte.

Portal KupiMe.com je primer takve kupovine. Za 48 sati, koliko je na portalu stajala stomatološka ponuda za pregled, skidanje kamenca i poliranje kod jednog beogradskog stomatologa, čak 112 zainteresovanih se prijavilo. Više nego za tretmane lica, masaže, večere u restoranu itd.

”Ljudi su oduševljeni novim načinom kupovine. Nisu ni sanjali da mogu tako lako i jeftino da dođu do onog što im treba. Svaki dan postavljamo nove ponude, a sudeći po interesovanju – imamo čak 14.000 članova, rekla bih da radimo pravu stvar. Do sada smo plasirali nebrojeno usluga, a uštedeli smo građanima skoro 4 miliona dinara. Ono za šta su kupci najviše zainteresovani su karte za bioskop koje su bile tri puta jefintije nego inače, večere za dvoje, frizerske i kozmetičarske usluge”, kaže Jelena Tešić, direktor portala Kupime.com.

U osnovi grupne kupovine nije ništa novo, već staro trgovačko pravilo da ako se prodaje velika količina, kupac može da računa na pozamašan rabat, a nove tehnologije i internet samo su omogućili da se takva velika grupa kupaca brzo organizuje. A čak i za one koji se plaše online kupovine, odnosno ostavljanja broja kreditne kartice, tu je i opcija plaćanja uplatnicom, u pošti.

Online zajedničkom kupovinom možete doći do raznih pogodnosti. Preko portala Kupime.com može da se ode na rafting za 3.200 umesto 8.000 dinara, kurs salse za 960 umesto 2.400 dinara ili na kuglanje za 780 umesto 1.560 dinara.

OSTAVI KOMENTAR