Start Akcije Frikomov milion otišao u Leskovac!!!

Frikomov milion otišao u Leskovac!!!

SHARE

Leskovčanin Bratislav Lazarević bio je srećne ruke i osvojio 1.000.000 dinara u ovogodišnjoj Frikomovoj nagradnoj igri. Srećni dobitnik sladoled „Rumenko“ kupio je sinu Aleksandru i tako na štapiću izvukao milion dinara na platnoj kartici Banca Intesa.

Tim povodom kompanija Frikom je ispred Robne Kuće Beograd organizovala svečano uručenje nagrade. Program je vodio mladi glumac iz Frikomove reklame Mladen Sovilj, a okupljene je zabavljao pirotski bend „Veštačko disanje“.

Image Hosting by imagefra.me

Sve prisutne Frikom je počastio sladoledom.

Velika nagradna igra“Pažljivo ližite!” koja se organizuje pod sloganom “Uzmi bilo koji, milione osvoji“ počela je 1. maja ove godine i trajaće do 18. septembra. Tokom ove nagradne igre, Frikom će srećnim dobitnicima podeliti brojne značajne novčane nagrade: čak 300 nagrada od 20.000 dinara, 10 nagrada od pola miliona dinara, pet nagrada od milion dinara, kao i nagradu od 10.000.000 dinara, dok će na finalnom izvlačenju biti dodeljena nagrada od 1,5 miliona dinara.

Image Hosting by imagefra.me

Završno izvlačenje odigraće se 18. 09. 2010. u Beogradu kada će se deliti i sve neizvučene nagrade. Dovoljno je da sakupite tri nedobitna štapića, omota korneta ili kombinaciju štapića i korneta i pošaljete na Frikomovu adresu: Frikom a.d., Zrenjaninski put bb, poštanski fah 21, 11213 Beograd, sa napomenom: Za nagradnu igru „Pažljivo ližite“.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR