418
Ekskluzivna premijera novog spota Lady GaGe samo na MTV-ju

Ekskluzivna premijera novog spota Lady GaGe samo na MTV-ju

418
SHARE

Lady GaGa “Born This Way” premijera u utorak 1. marta u 12:00 samo na MTV kanalu.

Trenutak koji smo svi nestrpljivo čekali je konačno došao! Prvi hit singl „Born This Way“, sa istoimenog novog albuma, koji stiže već u maju, je pred vama! Rođena za uspehe, rođena za obožavanje… Lady Gaga se ne zaustavlja! Jer ona je jednostavno rođena takva!

MTV vam sa velikim zadovoljstvom predstavlja ekskluzivnu premijeru spota za singl „Born This Way“ jedinstvene i neponovljive Lady Gage – ovog utorka, 1. marta u 12:00, na vašem MTV kanalu!

Nakon što je na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards nagrada Lady Gaga najavila naziv svog trećeg studijskog albuma svojim fanovima, „Malim čudovištim“, kako im ona tepa, uzbuđenje i interesovanje se ne smanjuju.

Singl „Born This Way“ najavljivan je kao himna plesnih podijuma, a Gagin moćni, prepoznatljiv vokal, zarazan ritam i angažovani tekst nikoga neće ostaviti ravnodušnim i mirnih stopala. Veštim odavanjem sitnih informacija, menjanjem termina premijernog emitovanja spota, potkožnim implantima na licu koji „krase“ Gagino lice na omotu novog albuma i mnogim drugim ludorijama, ova pop diva privukla je do sada nevidjenu pažnju na sebe i stvorila neizdživo usijanu atmesforu dok milioni fanova nestrpljivo čekaju da vide kako izgleda tako dugo najavljivani i hvaljeni singl.

Tekst numere potpisuje Lady Gaga, dok su za produkciju bili zaduženi DJ White Shadow i Fernando Garibay. Kao reditelja na video projektu za numeru „Born This Way“, Lady Gaga je angažovala čuvenog Jonasa Akerlunda koji je
već sarađivao sa Gagom i Beyonce na ekranizaciji numere „Telephone“, a rediteljski pečat dao je i spotu za „Smack My Bitch Up“ britanskog sastava Prodigy, Madonninom videu za „Ray Of Light“ iz 1998. godine i nedavno premijerno emitovanom spotu za numeru „Hold It Against Me“ pop-dive Britney Spears.

Da li je Gaga uspela da nadmaši samu sebe, da li će opravdati očekivanja i zadovoljiti svoje fanove koji su navikli da od nje dobijaju pregršt kreativnosti, energije i robrih ritmova prosudite sami ovog utorka, 1. marta u 12:00.

13 KOMENTARA

  1. svidja mi se spot,mada bih izbacila neke djelove…onaj dio kad je sa onim deckom koji ima tetovaze po cijelom licu gdje je nasminkana kao on mi je extra…i u spotu je bas zgodna..bila bi jos ljepsa da je makla one “rogove”…i vise mi nekako ide uz pjesmu da je spot malo manje mracan,ali ona je najavila da ce biti 2 spota za pjesmu.sigurno ce taj drugi biti veseliji… :D

  2. “Ekskluzivna premijera novog spota Lady GaGe samo na MTV-ju“ i svugde po internetu cak i dan ranije od “Ekskluzivne premijere xD“

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.