Start Akcije “Džek ubica divova” – premijera je danas!

“Džek ubica divova” – premijera je danas!

SHARE

null

Film “Džek ubica divova” nam donosi priču o drevnom ratu koji je počeo kada je mladi farmer nesvesno otvorio vrata našeg sveta zastrašujućoj rasi divova. Slobodni na Zemlji prvi put posle vekova, divovi nastoje da povrate zemlju koju su nekada izgubili, terajući mladića, Džeka, u borbu svog života kako bi ih zaustavio.

null

Boreći se za kraljevstvo, njen narod i ljubav hrabre princeze, on dolazi licem u lice sa nezaustavljivim ratnicima, za koje je mislio da postoje samo u legendama i dobija šansu da postane i sam legenda.

Režija: Brajan Singer
Scenario: Kami Garsija,Margaret Stol
Uloge: Nikolas Holt, Juan MekGregor, Eleonora Tomlison, Stenli Tuči, Ijan Mekšejn, Bill Nighy
Start: 21.03.2013.
Žanr: Avantura

NIKOLAS HOLT (Džek) je mlad i talentovan engleski glumac, koji je široj publici postao poznat, kada se sa dvanaest godina pojavio u filmu Sve o dečaku, rame uz rame sa Hju Grantom. I druge svetske zvezde bile su mu partneri na filmu. Nominovan je za BAFTA nagradu 2010 godine. Proslavio se i ulogom zombija zvanog “R” u filmu Vrela srca.

ELEONORA TOMLISON (Princeza Izabela) je mlada engleska glumica koja već uveliko sarađuje sa afirmisanim glumcima. Glumila je u filmovima Alisa u zemlji čuda i Iluzionista. Bavi se dobrotvornim radom i pomoći deci.

JUAN MEKGREGOR (Elmont) je izuzetno talentovan i raznovrstan škotski glumac, koji se proslavio ulogama u filmovima Trainspotting, Sasvim neobičan život, Ratovi zvezda, Mulen ruž, Pisac iz senke itd. Tokom dugogdišnje karijere sarađivao je sa mnogobrojnim renomiranim rediteljima: Džordžom Lukasom, Timom Bartonom, Denijem Bojlom i Romanom Polanskim.

BRAJAN SINGER (Reditelj) se kao reditelj proslavio pre nešto više od jedne decenije kada je njegov film Dežurni krivci dvostruko nagrađen Oskarom. Sledeće uspešno ostvarenje bilo je X Man i X2. U ulozi izvršnog producenta našao se u toku snimanja popularne tv seije Dr Haus.

OSTAVI KOMENTAR