Start Akcije Dobro jutro Junior – ukusan i zdrav margarin za mališane

Dobro jutro Junior – ukusan i zdrav margarin za mališane

SHARE

Dijamantovoj porodici Dobro jutro margarina pridružuje se najmlađi član, Dobro jutro Junior – margarin namenjen deci.

Ovaj margarin će ishranu najmlađih učiniti kvalitetnijom zato što sadrži vitamine A, B6, B9, B12, D i E, kalcijum i esencijalne masne kiseline. Vitamin A će im ojačati vid, vitamin E im čuva srce i štiti ćelije, vitamin D je odličan za kosti, a vitamini B6 i B9 su dobri za krvnu sliku i fizički i mentalni razvoj najmlađih. Za mazanje jednog parčeta hleba potrebno je 20 grama margarina koji sadrži istu količinu A vitamina kao i pola šargarepe, E vitamina kao tri kašike maslinovog ulja i D3 vitamina kao dva jajeta.

Masti doprinose apsorpciji vitamina u organizmu pa je u pravilnoj ishrani dece važno da udeo masti iznosi i do 40 odsto. Ali u slučaju Dobro jutro junior margarina to neće biti transmasne kiseline. Prateći zdravstvene trendove, ova kompanija je samoinicijativno iz svih svojih margarina uklonila štetne transmasne kiseline koje su potencijalni uzročnici kardiovaskularnih bolesti.

Stoga, Dobro jutro Junior margarin je ukusna, zdrava i visoko hranljiva namirnica. Savršeno je ukusna podloga za svaki zalogaj. Sendvič sa ovim margarinom obezbediće detetu ujutru dovoljno energije za predstojeći dan, a savršen je izbor i za užinu ili laganu večeru.

Dobro jutro Junior je mlečnog ukusa i tako slastan, da mu ni najprobirljiviji mališani neće odoleti. A interesantan dizajn pakovanja i maskota – žuti nasmejani lavić, oduševiće svakog klinca i učiniti mu obrok zabavnim.

OSTAVI KOMENTAR