Start Akcije Dobitnik 300 kredita za kupovinu časopisa na WKO, 5. septembar 2011.

Dobitnik 300 kredita za kupovinu časopisa na WKO, 5. septembar 2011.

SHARE

Prošle nedelje pitali smo vas “Da Britney Spears radi u vašoj školi, koji biste predmet, sem muzičkog najviše voleli da vam predaje i zašto?” a nama se najviše se dopao komentar Jovane Pantić.

Njen odgovor glasi “eh…Da ona predaje u našoj školi, nadala bih se da predaje nešto dosadno, kao naprimer….Fizika, hemija…E još i da nam peva da bismo lakše zapamtili…. Npr:’Cause carbon-monoxide is TOXIC… =D E tad bismo stvarno voleli da idemo u školu…Mada bi čistačicama bile pune ruke posla…Gde god bi ona prošla, ostajale bi momačke bale hahahaha xD”. Jovana je dobila 300 kredita za kupovinu bilo kojih časopisa na WORLD KIOSK ONLINE i molimo je da podesi Facebook profil tako da neko iz redakcije Bravoa može da je kontaktira porukom radi preuzimanja nagrade.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

OSTAVI KOMENTAR