246
Dobitnici knjiga “Vampirska akademija”

Dobitnici knjiga “Vampirska akademija”

246
SHARE

Do danas nam je stiglo na desetine vaših odgovora na pitanje “Ko je vaš omiljeni vampir i zašto”, pa nije bilo lako odabrati najbolje.

Dobitnici po jednog primerka knjige su:

Veljko T. (Novi Pazar)
Aneta P. (Beograd)
Tijana P. (Sremčica)

Čestitamo!

10 KOMENTARA

 1. @Ana nije preko veze … ja sam pre par meseci dobio CD i uverio se u suprotno.Tako sam i ja mislio da je prevara,ali sam se malo potrudio i dobio :)))

 2. Kako li ste doboli knjige, volontiram na radiju, a za svoje tekstove imam nagrede, i uredjujem skolski casopis, bruka :/

  • Imam i ja nagrade i samo 11 god. i ako @Ana te zanima sta sam napisala (nemam nikakvu vezu) evo: Moj omiljeni vampir je Dejmon iz Vampirskh dnevnika. On je bio jako zao ali duboko u sebi oko ispod te stene u svojoj dusi lezao je mali decacic kome je Elena redovno dolazila u posetu (ovo je po knjizi Vampirski dnevnici)

   i ususkivala ga je jer je jedino ona do nekog vremena mogla da prodre u njegov dusu.Nikada nije hteo sebi da prizna da je zaista voleo svog brata, sve dok nije umro. U toj sceni sam plakala jer sam mislila da se vise nece pojavljivati. Od povratka iz mracne dimenzije nekako se…promenio. Nisam mogla da verujem da postoji takva njegova strana…Ja ga stvarno volim jer prosto nekako priraste za srce svima ne samo Eleni koja inace voli Stefana.

   Volela bih jos neki uzbudjivi roman o vampirima jer su mi stvarno dragi ali moram izdvojiti Dejmona,Stefana i Edvarda.Stefan mi je veoma drag svaki dan ga na neki nacin zamisljam kako sedi pored mene kao andjeo cuvar, isto vazi i za Edvarda,dok nisam otvorila Vampirske dnevnike on mi je bio omiljeni vampir.

   Vasa Tijana

   A evo i pisma od Bravo:Ćao Tijana! Knjiga “Vampirska akademija” je tvoja! Pošalji nam što pre svoje podatke (ime i prezime, ulica i broj, grad) kako bi smo ti prosledili nagradu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.