Start Akcije Dobitnici karata za današnju projekciju “Buntovnica” u Novom Sadu

Dobitnici karata za današnju projekciju “Buntovnica” u Novom Sadu

SHARE

Spring-Breakers-30

Karte za današnju projekciju filma “Buntovnice” u bioskopu Arena Cineplex dobile su:

Olivera V.
Jelena J.
Ksenija C.

Evo šta su nam one odgovorile na pitanje, “Koja je tvoja omiljena glumica u filmu i zašto?”

Moja omiljena glumica je definitivno Selena Gomez. Ona je moja omiljena glumica, obožavam je. Moj uzor, moj obraz, moje sve. Predivna, prelepa, nasmejana devojka koja uživa u životu, baš kao i ja 😀 Obožava nove krpice, uopšte obožava modu 🙂 Uvek je u trendu što mi se jako dopada. Bila je u vezi sa mojim idolom Justinom Bieberom,i stvarno mi je žao što su prekinuli, jer su bili SUPERMEGAEXTRACOOL ljubavni par. Videlo se da se vole. Toliko toga ih je spajalo, a mala greška ih je odvojila.Nažalost :/
No,vratimo se Seleni. Predivna je,ima supermexaextraa telo. SELENINO TELO+KUPAĆI=LEPOTA ZA OČII *Q*

Olivera

Omiljena glumica iz filma mi je Selena Gomez, jer mi je ona pa na neki način promenila život. Dok sam išla u osnovnu školu ja sam uglavnom bila predmet tuđih ismejavanja i zbog toga sam počela da se povlačim u sebe. Kad bih došla kući uzela bih svoj mp4 i počela da po ceo dan slusam njene pesme koje su jako dobre. Selena je jako lepa, zgodna i nadarena glasom, ali i talentom za glumu. Njeni filmovi i serije koje je do sada snimila mi se jako sviđaju jer me uvek nasmeju i oraspolože. Kada sam krenula u srednju školu, upoznala sam jednu drugaricu koja mi je pomogla da se izborim sa svojim problemom i zato bih ja volela da dobijem karte kako bih nju odvela da gledamo film koji ona jako isčekuje kao i ja ali i da joj se na taj način zahvalim što je bila tu za mene kada mi je to najviše bilo potrebno.

Jelena

Odgovor je lak, Ashley Benson. Omiljena mi je glumica, pratim “Pretty Little Liars” redovno i ona mi je omiljeni lik. Kad sam krenula da pratim tu seriju odmah mi se svidela i zavolela sam je. Ne samo što dobro glumi već je i jako lepa spolja. Pratim redovno šta radi preko Twittera i Facebooka. Kada sam odgledala trailer Spring Breakersa mnogo sam se radovala njenom pojavom i glavnim likom u filmu, jer je i zaslužila! Takođe u filmu mi se čini kao luda devojka koja voli da partija i veselim se što ću je videti takvu, jer sam je do sada viđala samo kao nevinašce.

Ksenija

Projekcija filma zakazana je za petak, 22. mart u 18h u novosadskom bioskopu Arena Cineplex! Karte se preuzimaju na blagajni bioskopa od 17.40h!

OSTAVI KOMENTAR