Start Akcije Premijera filma “X-Men: Prva Klasa”

Premijera filma “X-Men: Prva Klasa”

SHARE

MCF MegaCom Film ti poklanja karte za projekcije u Beogradu i Novom Sadu!

Premijera dugoočekivane priče o počecima X-men sage, „X-men: Prva klasa“, zakazana je za 1. jun u 20 časova u Domu sindikata u Beogradu. Istog dana zakazana je premijera u bioskopu „Arena Cineplex“ u Novom Sadu, a karte su već u prodaju na blagajnama bioskopa. Nakon toga, od 2. juna, film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

„X-men“ je veoma uspešan filmski serijal nastao na osnovu kultnog stripa izdavačke kuće „Marvel Comics“. Prvi broj stripa autora Stena Lija i Džeka Kirbija izašao je 1963. godine, i od tada je uspešno adaptiran kako za film, tako i za televizijske serije i video igre.
Prvi „X-men“ pojavio se 2000. godine, a sledili su „X-men 2” 2003. godine i „X-men: Poslednje uporište” 2006. godine. Osim ovih ostvarenja, u okviru X-men serijala snimljen je i film o jednom od popularnijih likova, Volverinu, „X-men počeci: Volverin“ 2009. godine.

Junaci „Prve klase“ su mladi Čarls (Džejms Mekavoj) i Erik (Majkl Fasbinder), pre nego što su postali Profesor X i Magneto. Kao dva najbolja prijatelja njih dvojica okupljaju sebi slične – mutante – koji ne mogu da se uklope u svet oko sebe. Međutim, shvatanja o ulozi mutanata u društvu počinju da im se razilaze, kao i putevi. Dva najbolja prijatelja postaće najveći neprijatelji, a njihovi sledbenici oformiće dva protivnička tima sa dva različita pogleda na svet – školu za talente profesora X i Magnetovo Bratstvo.

[youtube 9RIa5J-DNSg]

Distributerska kuća MCF MegaCom Film vam poklanja 3 puta po 2 karte za projekcije u Novom Sadu i Beogradu, a ako želiš da ih dobiješ, odgovori na pitanje: “Koju moć ima Profesor X?”

Svoje odgovore, ime i prezime kao i kontakt telefon šaljite na bravo@color.rs a u subject е-maila stavite X-Men. Pobednici će biti kontaktirani telefonom!

OSTAVI KOMENTAR