Start Akcije Da li si baš ti Anahi dvojnica?

Da li si baš ti Anahi dvojnica?

SHARE

Posle koncerta na brazilskoj Marakani, rimskom Nacionalnom stadionu i još dvadesetak njih u svetskim metropolama, na red stiže i Beogradska arena! Popularna pevačica Anahi, bivša članica benda RBD, nastupa u Beogradu 10. marta 2010. godine!

Tim povodom, Delta City nagrađuje svoje posetioce! U saradnji s Beogradskom arenom i magazinom BRAVO, pozivamo sve devojke da od 25. februara do 8. marta pošalju svoje fotografije na www.deltacity.rs, ili ih donesu na infopult u tržnom centru Delta City.

9. marta u 19 sati u Delta Cityju održaće se Izbor Anahi dvojnice! Žiri sačinjavaju urednik Bravoa Stevan Gojkov i urednica Bravo Girla i Bravo.rs portala Jelena Obradović.

Pobednica konkursa sa pet najbližih prijatelja osvaja ekskluzivnu nagradu: večeru u restoranu “Just Dorian” u Delta Cityju i prevoz luksuznom limuzinom do specijalne lože u Beogradskoj areni. Pobednica će imati priliku da se upozna i fotografiše sa svojom omiljenom pevačicom pre nastupa!

Da li i i ti ličiš na popularnu Anahi? Čeka te nezaboravan provod…
PRIJAVE ŠALJI ISKLJUČIVO NA DELTACITY.RS

Takođe u komentarima ovog posta možete ostaviti vaše fotke, da svima pokažete da najviše ličite na Anahi!
Da bi postavili fotografiju u komentar, okačite vašu sliku na neki od besplatnih web sajtova za hostovanje fotografija (Flickr, Picasa, Imageshack.us, imgur.com…) i samo u odgovarajuće polje unesite URL – web adresu do slike.

OSTAVI KOMENTAR