Start Akcije Budite sveži i zavodljivi sa novim head & shoulders Apple Fresh

Budite sveži i zavodljivi sa novim head & shoulders Apple Fresh

SHARE

head & shoulders lansira novi okrepljujući i zavodljivi šampon i balzam sa jedinstvenim dugotrajnim Apple Fresh mirisom.

Nije veliko iznenađenje da većina od nas voli miris lepe i sveže oprane kose. Međutim, nedavna istraživanja pokazuju da kosa takođe ima i dosta flertujuće moći. U istraživanju koije je Head&Shoulders sporoveo na muškarcima i ženama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Turskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji I Maroku, 62% žena se slaže da mogu da se oslone na svoju kosu da ona flertuje za njih – ako izgleda sveže, čisto i prelepo – dok je 63% muškaraca je izjavilo da bi dali ženi kompliment ako ima kosu koja lepo izgleda! 74% žena kažu da ih lepa, čista sveža kosa čini koketnijim, a samim tim je 70% žena priznalo da su u prošlosti koristile svoju kosu kao sredstvo za flertovanje. Novi h&s šampon i balzam daju vašoj kosi čist i svež miris i čine je i do 100%bez peruti* kako biste se vi osećali predivno.

null

Ovi rezultati se poklapaju sa lanisranjem nove i uzbudljive lnije proizvoda iz head&shoulders – Apple Fresh šampona i balzama. Deo nove i unapređene Fresh and Clean linije, dizajnirane da omogući nenadmašenu čistu i sveže mirisnu kosu- kosu koja izgleda i miriše tako dobro da automatski povećava vašu zavodljivost.

Marija Kilibarda, poznata srpska TV voditeljka i prijatelj nove Head&Shoulders Apple Fresh kampanje, imala je priliku da proba nove proizvode.

“Kao žena i TV lice znam koliko je važan dobar izgled. Da bi se to postiglo, jedna od osnovnih stvari je naravno zdrava i lepa kosa, koja sjajno miriše. Novi Head&Shoulders Apple Fresh šampon i balzam pružaju sve ovo i mnogo više. Sada vaša kosa može da flertuje za vas”, izjavila je Marija.

null

Ivana Rambrenović, stilistkinja poznatih ličnosti, preporučuje Head & Shoulders Apple Fresh kolekciju:” Zdrava i lepa kosa je trend koji nokada ne izlazi iz mode. Ona je deo svake poznate zavodnice”

Ben Skervin, globalni ambasador Head&shoulders-a vidi efekat sveže oprane kose na svojim klijentima svakog dana:

“Mislim da svi znaju kako miris može da utiče na nas, može nas učiniti srećnijim, podsetiti nas na nekoga, pa čak može da vrati i stara sećanja. Dakle, ako imate sjajan miris u kosi, ovo će privući druge vama. I pola bitke flertovanja je završeno”.

* vidljiva perut, uz redovnu upotrebu

The Apple Fresh miris – dobra aroma za kosu

Kada je u pitanju kako se osećaj čistoće i svežine može povezati sa zavodljivošću, studije pokazuju da je naše čulo mirisa duboko ukorenjeno u našem limbičkom sistemu, što znači da sam miris svežine može da pokrene osećaj čistoće i okrepljenja.

U stvari, head & shoulders istraživanje je otkrilo da sveža kosa, predivnog mirisa, ima moć da promeni naše raspoloženje, sa 94,5% žena koje misle da ih lepa, sveže oprana kosa, čini svežijim, 91% kaže da ih čini privlačnijim, a 91% kaže da imaju više samopouzdanja.

Čistiji san

Veza između osećaja svežine i flertovanja je jaka. Prema Head&Shoulders istraživanju, prljava neoprana kosa, čini nas neraspoloženim za flert, 55% žena je izjavilo da bi ih je to sprečilo u flertovanju pomoću kose, dok 55% muškaraca kaže da ih masna i dosadna kosa odbija.

Međutim da biste se osećali sveže nije dovoljan samo miris. Za Head&shoulders, takođe je bitno da šampon i balzam pružaju izvanredne rezultate kad je u pitanju eliminisanje prljavštine, sebuma i peruti.

Srećom, ovo je odlična vest, jer je 52% muškaraca je navelo u istraživanju Head&Shoulders-a da ih perut od svih stvari najviše odbija.
Kao što Ben Skervin kaže, “Muškarci vide lepu glavu sa divnom, sjajnom kosom i misle da je to znak dama da brinu o svom izgledu. Svi muškarci to vole”.

OSTAVI KOMENTAR