Start Akcije Budite prvi koji će pokloniti Gillette najnapredniji brijač

Budite prvi koji će pokloniti Gillette najnapredniji brijač

SHARE

Budite prva dama koja će svom muškarcu dati savršen pokon: najnapredniji brijač iz Gillette-a – Gillette Fusion ProGlide.

Koliko puta do sada vam je bilo teško da nađete savršen poklon za njega? Ove godine mi ćemo vam pomoći: možete biti prva koji će mu pokloniti najnapredniji brijač iz Gillettea, koji možete naći u specijalnim prazničnim poklon-pakovanjima, zajedno sa ProGlide gelom i ProGlide balzamom za posle brijanja.

Ove zime, možete napraviti kombinaciju vašeg ličnog iskustva u tome šta vaš muškarac želi sa Gilletteovim iskustvom u nezi muškaraca i dati mu šansu da izgleda i da se oseća savršeno, uz pomoć Gillette ProGlide poklon pakovanja.

Možete odabrati ProGlide Perfect Shave poklon pakovanje koje sadrži najnapredniji brijač iz Gillette-a, novi Fusion ProGlide power verziju sa vibracijama, Gillette Fusion ProGlide gel za brijanje (75ml) i ProGlide 3u1 balzam za trenutnu hidrataciju (50ml).

ProGlide Travel pakovanje sadrži jedan ProGlide ručni brijač, 3 dodatne patrone, Gillette Fusion ProGlide gel za brijanje (75ml), jedan Gillette dezodorans i putnu torbicu za kozmetiku, koji su uključeni u cenu pakovanja.

Od sada, uz pomoć najnaprednije tehnologije iz Gillette-a, brijanje će imati novu dimenziju, koja obezbeđuje lako kliženje brijača, a druga dva proizvoda za ličnu negu će unaprediti njegovo delovanje: Gillette Fusion ProGlide gel, koji priprema kožu i omogućava lako brijanje i 3u1 ProGlide balzam za posle brijanja, koji hidrira, umiruje i štiti kožu u jednom koraku.

Svi Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO proizvodi razvijeni su sa ciljem da obezbede najbolju negu za kožu muškarca i čine poklon za muškarce u kome mogu da uživaju i muškarci i žene. Sada, žene mogu biti sigurne da će biti prve koje će svom muškarcu darovati najbolji početak do Nove godine, obezbeđujući muškarcima ono što najviše žele kada je brijanje u pitanju– lako kliženje brijača i veću udobnost.

OSTAVI KOMENTAR