Start Akcije Gillette ti poklanja torbe za trening i novi proizvod!

Gillette ti poklanja torbe za trening i novi proizvod!

SHARE

Gillette Venus je, uz pomoć Anite Lazić i Bojane Ordinačev, pokazao kako da otkrijete svoju unutrašnju boginju kroz ples i koliko je važno imati neverovatno glatke noge.

Na globalnom nivou, Gillette Venus i Dženifer Lopez su udruženim snagama omogućili da svaka žena otkrije boginju u sebi. Profesionalno, Dženifer Lopez je poznata širom sveta kao muzička ikona, glumica, dizajner, televizijski producent i filantrop. Privatno, ona je posvećena žena, majka, sestra i prijatelj. Kao prvi svetski ambasador brenda Venus ikada, ona će inspirisati žene širom sveta da otkriju „boginju u sebi”, odnosno da budu pune samopouzdanja, snage i lepote, spolja i iznutra.

“Venus brend osnažuje žene i obraća se boginji u svakoj od nas”, kaže Lopezova. “Svaka žena je boginja kada pusti najlepšu žensku stranu da isijava. Venus čuva moje noge lepim, dajući mi samopouzdanje da se osećam baš kao boginja.”

“Muzika je jedna od mojih najvećih strasti, pa je mogućnost da snimim i izvodim rimejk Venus himne zaista specijalni deo ove kampanje. Volim što mogu da izrazim svoju strast i kreativnost i, nadam se, da inspirišem druge žene da urade isto … šta god volele da rade,” dodaje Dženifer.

Gillette Venus je pozvao Anitu Lazić i Bojanu Ordinačev da izraze njihovu ženstvenost tokom časa plesa, inspirisane rimejkom Venus himne koju izvodi Dženifer Lopez. Noge glatke kao svila su jednostavo “must have”, posebno u letnjem periodu, dok je vežbanje u Life centru odličan način da izrazite vašu ženstvenost, da se zabavljate i dobijete obožavatelje.

Gillette Venus Riviera je brijač sa tri oštrice, specijalno dizajniran za žene, sa zaobljenom i fleksibilnom glavom napravljenom tako da lako dopire do predela teških za brijanje. Drška brijača i fleksibilna glava omogućavaju brijanje izbliza u samo jednom potezu, što dovodi do neverovatno glatke kože. Gillette Venus svakoj ženi pruža iskustvo brijanja sa manje muke i više zabave. Konačno je proces brijanja postao zabavan. Vreme je da pokažete divne noge i otkrijete boginju u sebi!

OSTAVI KOMENTAR